Kangen Water Hydrateert Als Beste Je Lichaam

Ik ben altijd al een enorme water drinker geweest. Het liefst dronk ik Spa blauw, water uit de Britta filter of gewoon kraanwater. Ik vond het heerlijk smaken en ik dacht ook nog dat ik super gezond bezig was, tot dat ik deze watertjes liet testen AAAARGHH… SHOCK!

In de video onder aan deze blog test ik een aantal watertjes waarvan de reclame en de overheid zegt dat het zóóóó gezond voor je is. Nou ik kan bewijzen dat het dus niet zóóó gezond voor je is. Drink je veel water uit flessen, kraanwater of frisdrank, bekijk dan zeker even dit korte filmpje.

Wat veel mensen niet beseffen is dat gewoon water het lichaam slechts zo’n 15%  kan hydrateren, terwijl Kangen water dit voor 85 a 95% kan.

Absorp Kangen water better
WOEHAA..da’s nogal een groot verschil niet? Hoe blij denk je dat je lichaam hier wel niet van wordt? : D

Veel mensen hebben gemerkt, b.v. tijdens de Kangen Experience dat ze, tot hun grote verbazing, binnen 2 uur, 2 tot 3 liter water hebben weg gedronken, zonder een vol gevoel of klotsbuik te hebben gekregen. Kangen water verdwijnt als een speer je cellen in!

Als gewoon water maar voor zo’n 15% kan hydrateren, hoe weinig doen de sapjes, thee en koffie dan wel niet? De meeste mensen zijn eigenlijk chronisch uitgedroogd. Volgens Dr. Linmans is dat hier zo’n 75% van de mensen!! 75% Dat is echt enorm veel in een land waar wij zoveel kunnen drinken.

Bij veel mensen die chronisch zijn uitgedroogd, blijft er te veel zuur afval in de cellen achter.

Dat betekent dus dat 75% van de mensen chronisch verzuurd is! Geen wonder dat we met z’n allen steeds dikker en krakkemikkiger worden.

Daarbij, als je chronisch bent uitgedroogd, kunnen je hersenen de dorstprikkel niet meer doorgeven, waardoor jij niet meer voelt dat je dorst hebt. Ja, het wordt steeds leuker!

Heb je dus weinig dorst, dan snap je hoe dat komt. De meeste mensen krijgen (tijdelijk) ook  een enorme dorst als ze beginnen met het drinken van Kangen water. Je lichaam kan EINDELIJK weer roepen dat het dorst heeft!

Afijn, in deze video ( 5 min ) test ik diverse watertjes en frisdrank op hun verzurende, en dus sneller oud makend vermogen, op het lichaam. Ik hoor graag je reactie na het zien van deze video.

Als je niet kan wachten om het water eens zelf te ervaren, kom dan langs op de Kangen water Experience. Ik zal daar nog veel meer testjes doen énnnn… je gaat het zelf in je lichaam voelen. Dat is natuurlijk ook super interessant. De data en plaatsen kan je hier vinden.

Wie weet zie ik je binnenkort!

Liefs, Mazarine

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “Kangen Water Hydrateert Als Beste Je Lichaam”