Kangen Water

Waarom Kangen Water?

Alles in je lichaam loopt op water. Alle cellen in je lichaam leven in water. Je bent zelfs voor 70% water. Is het dan niet verstandig om het water in jouw lichaam elke dag te verversen met het allerbeste water? Maar wat is dan het allerbeste water?

Voor mij is dat Kangen Water en waarom, daar vertel ik uitgebreid over in de Kangen Water Experience en dan kan je het ook zelf gaan ervaren. Negen van de tien mensen voelen na een aantal glazen het effect van dit water in hun lichaam. Erg leuk om mee te maken!

Er wordt vaak tegen mij gezegd dat het water in Nederland zo goed is, daar hoef je niks meer aan te doen. Het klopt, dat als je ons water vergelijkt met water in het buitenland, wij heerlijk, schoon water hebben. Maar toch kan er aan ons kraanwater nog wel het één en ander verbeterd worden.

Zo zitten er nog zware metalen in, medicijnresten, kleine plastic deeltjes, etc. en dat wil je toch liever niet aan je lichaam geven, toch?

Het AD onderzocht het kraanwater op zes plekken in Zuid-Holland. Conclusie: het water is veilig, maar de veiligheid staat wél onder druk. ,,Onze filters houden dit niet tegen.”

Via het riool komt een gevaarlijke hoeveelheid geneesmiddelen in het water terecht. Het water uit de kraan is nog goed, maar de kwaliteit van drinkwaterbronnen wordt bedreigd.

Het is bekend dat dieren door de aanwezigheid van plastic in hun water kampen met gezondheidsproblemen. Het lijkt erop dat ook mensen toenemend gevaar lopen

Al het water dat ik tot nu toe heb getest, is oxiderend ( = roesten / sneller verouderen ) voor je lichaam. Ja, dat vond ik ook schokkend om te ontdekken. In Kangen Water zitten juist heel veel anti-oxidanten ( = anti-roest / anti-aging ).

Hoe geweldig is dit?! Anti-aging producten zijn hot, want we willen oud worden zonder ons oud te voelen of oud te lijken. Kangen Water wordt ook wel de Fontein der jeugd genoemd en wie wil zo’n fontein nou niet thuis hebben staan?

Zoals ik al zei, je bent voor 70% water. Het dus belangrijk om genoeg water te drinken.
Het rare is alleen. Ook al drink jij 2 liter water per dag, dan nog kan je uitgedroogd zijn. Hoe dat komt, vertel ik je graag op mijn Kangen Water Experience.

Wat ik je wel alvast kan vertellen is dat Kangen Water super hydraterend is. Het water verdwijnt ook heel snel uit de maag en gaat zo je cellen in en maakt ze meteen schoon. Dat het niet in de maag blijft hangen is ook erg fijn voor sporters! Geen volle klotsbuik meer tijdens het sporten. Dit effect kan je ook ervaren als je langs komt op mijn Kangen Water Experience.

Waar ook veel mensen last van hebben, door stress, slecht voedsel en slecht water/drankjes, is dat het lichaam te erg verzuurd is geraakt en dat geeft op den duur klachten. Als je dus verzurend water of drankjes gaat drinken, dan helpt dit jouw lichaam niet om in een optimale staat te verblijven. Als je wilt weten wat voor klachten je kan krijgen door te veel verzuring? Kom dan langs op mijn Kangen Water Experience.

Kangen Water is, zonder enige toevoeging, alkalisch en kan o.a met deze eigenschap het lichaam helpen te ontzuren. Daar wordt jouw lichaam erg blij van! Wist je al dat dit apparaat ook nog andere soorten water kan maken voor hele andere toepassingen? Zoals b.v. het afwassen van pesticiden van je groente en fruit. Verder ga ik niks verklappen… : )

Ik heb nu slechts het tipje van de sluier opgelicht, er valt nog zoveel te vertellen over wat dit bijzondere water allemaal voor je kan gaan betekenen. Ik sta te popelen om dit allemaal aan je te vertellen en je het te laten ervaren!

Wil je dus meer weten over wat het Kangen Water apparaat allemaal nog meer kan doen en wil je het heerlijke water zelf ervaren? 

Meld je dan nu aan voor een Kangen Water Experience!