Over Mazarine

Wie ben ik?

Hallo, Mijn naam is Mazarine Hulskamp en ik drink sinds december 2012 Kangen Water en ik ben SUPER blij dat ik dit water heb ontdekt! Niet alleen voor mezelf en mijn gezin, maar ook voor de vele mensen die ik inmiddels heb zien opknappen en betere sportprestaties heb zien krijgen, door het drinken van dit water.

Hierdoor heb ik besloten om veel tijd te investeren in het bekend maken van dit bijzondere water o.a. door het geven van een Kangen water Experience en een paar keer per jaar grote events te organiseren.

Verder ben ik geïnteresseerd in alles wat met de mens, spiritualiteit, gezondheid, natuurlijke verjonging en persoonlijke groei te maken heeft.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Steeds meer mensen gaan bewuster met hun lichaam en geest om en deze groep mensen denkt ook bewust na over de manier hoe zij zich gezond houden. Zij kijken bewust naar wat ze wel en niet aan hun lichaam geven.

Wat we eten en drinken heeft niet alleen effect op ons lichaam maar ook op onze geest. Aangezien we voor 70% uit water bestaan is het voor veel mensen ook belangrijk welk water zij aan hun lichaam geven, want niet elk water is hetzelfde water. En goed water heeft ook een positieve invloed op onze geest.

Ik denk dat ik tijdens mijn Kangen Water Experience jou bewust kan maken van wat goed en slecht(er) water met je lichaam kan doen. Ik kan jou laten zien hoe je op een natuurlijke manier jouw lichaam kan laten boosten, maar ook hoe je op een schonere manier kan koken en zelfs je huis kan schoonhouden met de diverse soorten water die dit apparaat kan maken.

De slogan van Enagic is: “Change Your Water Change Your Life“. Dit leek mij eerst wat overdreven, maar daar ben ik helemaal van terug gekomen. Ik heb echt levens zien veranderen en wie weet kan ik dat ook voor jou doen.

Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt of gewoon meer informatie wilt hebben.

Liefs, Mazarine