Kangen Water – Het Best Hydraterende Water Voor Je Huid

Veel crème’s beloven de huid te hydrateren, maar hydratatie komt van binnenuit en niet van een crème. Veel mensen drinken daarom ook veel water, maar niet al het water hydrateert even goed.

Laat me je dat even uitleggen..

Gewoon water en bronwater zoals bv.Spa blauw hebben een cluster (=groep) van zo’n 20 watermoleculen bij elkaar. Dit is best een grote cluster die, door zijn grootte, je cel niet goed kan binnendringen. Dit merk je als je 2 glazen water achter elkaar drinkt en dan een klotsbuik krijgt. Je kent dat vast wel.

Kangen water heeft een cluster van 6 watermoleculen (=hexagonaal water). Doordat deze cluster zo klein is kan zij snel en gemakkelijk door de celwand heen.

Vergelijk je celwand even met een basketbalnet waar je een skippybal (kraanwater/bronwater) doorheen probeert te gooien of je probeert het met een pingpongbal (Kangen water). Zie je het al voor je? Kangen water kan je cellen dus optimaal hydrateren, zoals geen enkel ander water kan.

Het volgende voordeel van dit water is dat het de voedingstoffen ook nog eens veel beter naar de cel kan vervoeren en veel beter de zure afvalstoffen uit de cel kan verwijderen.Veel mensen ervaren dan ook een detox reactie als zij beginnen met het drinken van dit water. Deze zure afvalstoffen zorgen ervoor dat je lichaam sneller veroudert en dat je ouderdomsklachten krijgt. Dus hoe meer zure afvalstoffen je opruimt hoe jonger en vitaler jij er uitziet en voelt.

Verjong jezelf vanaf je cellen!

Kangen water heeft nog veel meer voordelen en mogelijkheden, maar daar vertel ik een andere keer meer over

Wil je meer over de vele mogelijkheden van Kangen water weten of het eens zelf ervaren? Kom dan naar één van mijn Kangen water Experiences of neem contact op met mij voor een persoonlijke afspraak.

Kijk voor meer info en de diverse data hier: www.kangenwaterexperience.nl

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *